Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Велика поадрункова книга. Один з кращих фотоальбомів сучасності з дуже інформативним текстом. Фотограф-документаліст Майкл Фріман і чайний експерт Тімоті д'Оффей досліджують чайні ландшафти, смак і культуру одного з найулюбленіших напоїв світу.
Ця книга – подорож до найкращих чаїв світу, зафіксована на дивовижних фотографіях, вона оживляє аромат, смак і текстуру цього напою в усіх його численних відтінках. Як давній поціновувач, так і випадковий читач зможе набагато глибше зрозуміти, як створюється чудовий чай.
Книга містить розділи про ботаніку, вирощування, методи обробки та вплив чаю на культуру. «Життя чаю» розповідає про подорожі Майкла та Тімоті Китаєм, Японією, Індією та Шрі-Ланкою. Ви дізнаєтеся багато цікавого про виробників найкращих чаїв та характеристики, які роблять ці чаї такими популярними.
Ця книга є чудовим путівником для любителів чаю, які стежать за шляхом цієї рослини сили з плантації до чайнику.
256 сторінок, англійською мовою.
Привіт, Тарасе, вкотре дякую за чай! Зараз майже кожний день п'ємо ваш чай, коли проливом, коли просто заварюєм в чайничку. Дуже заряджає, та врівноважує.