
Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Для заварювання цього чаю рекомендуємо остудити воду приблизно до 90 градусів.
Користь для здоров'я
Відгуки:
1. Oleg Symonenko: Эмммм.. какой аромат, какой вкус, какое послевкусие. Особо послевкусием я люблю смаковать. Оно сохраняется десятками минут. Сложно осознать почему Чай с большой буквы стоит в разы дороже, чем 60 грн за 100гр.
Открывайте для себя новый мир.
2. Victor Chikurnikov: Ну, вот хочу поделиться, спасибо Taras Litvin and Darya Lytvyn - Завис, я такого никогда не пробовал, помогает переводить, освежает мозг (если такой остался), поделился с Executive Officer...
Такі чаї активно сприяють безперешкодному розвитку здорового гедонізму. Чай обволікає теплом і затишком, ніби кутаєшся в плед і спостерігаєш за вогнищем, що потріскує, сидячи в м'якому кріслі. Хочеться розтягувати задоволення і за ніжного відношення - підігріваючи м'яку джерельну воду, споглядаючи виникнення перших трьох бульбашок - прибрати полум'я. І тоді можна спостерігати динаміку смаку від 10 до 12 заварок, кожна близько 3 секунд. У староглиняні часи цей чай був насолодою аристократів, але кожен з нас крок за кроком може розвивати в собі цю якість.