Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Для заварювання цього чаю рекомендуємо остудити воду приблизно до 90 градусів.
Користь для здоров'я
Відгуки:
1. Oleg Symonenko: Эмммм.. какой аромат, какой вкус, какое послевкусие. Особо послевкусием я люблю смаковать. Оно сохраняется десятками минут. Сложно осознать почему Чай с большой буквы стоит в разы дороже, чем 60 грн за 100гр.
Открывайте для себя новый мир.
2. Victor Chikurnikov: Ну, вот хочу поделиться, спасибо Taras Litvin and Darya Lytvyn - Завис, я такого никогда не пробовал, помогает переводить, освежает мозг (если такой остался), поделился с Executive Officer...
Це одне з найкращих місць, щоб по-справжньому наблизитися до чаю. Вибір чаю варіюється від м’якого ейфоричного жасминового та весняного чаю до глибокого смаку підбадьорливого пуеру.
Мої улюблені тут Цзін Сі, Цзінь Цзюнь Мей, Жасмин. Спасибі за те, що ви є!