Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Шен пуер зі старих дерев 2012 року, перший весняний збір, Мен Ку, Юньнань.
Витриманий шен зі старих дерев особливо цінується як серед любителів чаю, так і серед колекціонерів.
Чай з потужною енергетикою. Як кажуть китайці, в нього 茶气重 "сильна чайна Ці".
У смаку сухофруктні нотки, характерні для витриманого шену, з легкою гірчинкою.
Довгий солодкий післясмак.
Рекомендована температура води для заварювання: 90-95 градусів.
Відгуки:
1. Alexander Shchukin: Если кто-то готовится к экзаменам, длительной нейрохирургической операции, прочтению томика Пелевина за один присест или просмотру пары сезонов ''Карточного домика'' - этот чай то, что доктор не прописал... ибо попросту не знал о его существовании...
С помощью и мощью этого напитка можно готовить олимпийскую сборную и она обязательно выйдет в лидеры... ну или попивать его целый день, испытывая накатывающие волны пробуждения...
Це одне з найкращих місць, щоб по-справжньому наблизитися до чаю. Вибір чаю варіюється від м’якого ейфоричного жасминового та весняного чаю до глибокого смаку підбадьорливого пуеру.
Мої улюблені тут Цзін Сі, Цзінь Цзюнь Мей, Жасмин. Спасибі за те, що ви є!