
Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Шен пуер зі старих дерев 2012 року, перший весняний збір, Менку, Юньнань.
Витриманий шен зі старих дерев особливо цінується як серед любителів чаю, так і серед колекціонерів.
Чай з потужною енергетикою. Як кажуть китайці, в нього 茶气重 "сильна чайна Ці".
У смаку сухофруктні нотки, характерні для витриманого шену, з легкою гірчинкою.
Довгий солодкий післясмак.
Рекомендована температура води для заварювання: 90-95 градусів.
Відгуки:
1. Alexander Shchukin: Если кто-то готовится к экзаменам, длительной нейрохирургической операции, прочтению томика Пелевина за один присест или просмотру пары сезонов ''Карточного домика'' - этот чай то, что доктор не прописал... ибо попросту не знал о его существовании...
С помощью и мощью этого напитка можно готовить олимпийскую сборную и она обязательно выйдет в лидеры... ну или попивать его целый день, испытывая накатывающие волны пробуждения...
Такі чаї активно сприяють безперешкодному розвитку здорового гедонізму. Чай обволікає теплом і затишком, ніби кутаєшся в плед і спостерігаєш за вогнищем, що потріскує, сидячи в м'якому кріслі. Хочеться розтягувати задоволення і за ніжного відношення - підігріваючи м'яку джерельну воду, споглядаючи виникнення перших трьох бульбашок - прибрати полум'я. І тоді можна спостерігати динаміку смаку від 10 до 12 заварок, кожна близько 3 секунд. У староглиняні часи цей чай був насолодою аристократів, але кожен з нас крок за кроком може розвивати в собі цю якість.