Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Жасминовий чай Мо Лі Чжень Чжу (жасминові перлини) преміум-класу, 2023 рік.
Занурення в естетику починається з першого погляду. Листочки і бруньки зеленого чаю скручені в оксамитові перлинки.
Аромат - тонка квітковість, японські пахощі, мед, пилок, мигдальний десерт, карамель.
Вдихаєш аромат і переносишся на квітучу галявину. Робиш ковток і слухаєш мелодію цього чаю - гул бджіл, що збирають нектар, і спів пташок..
В смаку - персик, пелюстки троянд, мед, легка кислинка і ніжна солодкість.
Даний жасминовий чай заварюється довго, розкривається плавно. На 5-6 заварці медовість переходить в молочні нотки.
Чай - релакс і задоволення.
Рекомендована температура води для заварювання: 90 градусів.
Відгуки:
1. Iva Bezrukova: вчора спробували, здається, вперше...
Молі Чжень Чжу від @chayun.com.ua - то є любов на все життя!
неймовірний смак жасмину, легкий та насичений, із тонкими нотами квітів і ніби самого неба у піалах!
від кожного ковтка - по частині сонця, свіжого, літнього, бадьорого, із співочими пташками та росою під ногами
рекомендуємо наполегливо всім, хто любить життя!
такі смаки ідеально підкреслюють його насиченість любов'ю і свободою.
Це одне з найкращих місць, щоб по-справжньому наблизитися до чаю. Вибір чаю варіюється від м’якого ейфоричного жасминового та весняного чаю до глибокого смаку підбадьорливого пуеру.
Мої улюблені тут Цзін Сі, Цзінь Цзюнь Мей, Жасмин. Спасибі за те, що ви є!