
Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Велика поадрункова книга. Один з кращих фотоальбомів сучасності з дуже інформативним текстом. Фотограф-документаліст Майкл Фріман і чайний експерт Тімоті д'Оффей досліджують чайні ландшафти, смак і культуру одного з найулюбленіших напоїв світу.
Ця книга – подорож до найкращих чаїв світу, зафіксована на дивовижних фотографіях, вона оживляє аромат, смак і текстуру цього напою в усіх його численних відтінках. Як давній поціновувач, так і випадковий читач зможе набагато глибше зрозуміти, як створюється чудовий чай.
Книга містить розділи про ботаніку, вирощування, методи обробки та вплив чаю на культуру. «Життя чаю» розповідає про подорожі Майкла та Тімоті Китаєм, Японією, Індією та Шрі-Ланкою. Ви дізнаєтеся багато цікавого про виробників найкращих чаїв та характеристики, які роблять ці чаї такими популярними.
Ця книга є чудовим путівником для любителів чаю, які стежать за шляхом цієї рослини сили з плантації до чайнику.
256 сторінок, англійською мовою.
Такі чаї активно сприяють безперешкодному розвитку здорового гедонізму. Чай обволікає теплом і затишком, ніби кутаєшся в плед і спостерігаєш за вогнищем, що потріскує, сидячи в м'якому кріслі. Хочеться розтягувати задоволення і за ніжного відношення - підігріваючи м'яку джерельну воду, споглядаючи виникнення перших трьох бульбашок - прибрати полум'я. І тоді можна спостерігати динаміку смаку від 10 до 12 заварок, кожна близько 3 секунд. У староглиняні часи цей чай був насолодою аристократів, але кожен з нас крок за кроком може розвивати в собі цю якість.