
Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Відгуки:
1. Taras Litvin: Цікаво, як китайці називають чаі. Ми пили цей чай, і я відчув його назву. Бодхісаттва Гуаньінь. "Гуаньінь" дослівно означає "та, що споглядає звук". Споглядаю звук чаю та інших живих істот.
Такі чаї активно сприяють безперешкодному розвитку здорового гедонізму. Чай обволікає теплом і затишком, ніби кутаєшся в плед і спостерігаєш за вогнищем, що потріскує, сидячи в м'якому кріслі. Хочеться розтягувати задоволення і за ніжного відношення - підігріваючи м'яку джерельну воду, споглядаючи виникнення перших трьох бульбашок - прибрати полум'я. І тоді можна спостерігати динаміку смаку від 10 до 12 заварок, кожна близько 3 секунд. У староглиняні часи цей чай був насолодою аристократів, але кожен з нас крок за кроком може розвивати в собі цю якість.