Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Хун Пей Тє Гуань Інь - обсмажений світлий улун з Аньсі, провінція Фуцзянь.
В цьому чаї витонченість і ніжність Те Гуань Інь чудово доповнюється солодкою грайливістю, яку дає обсмаження.
У смаку гарбузове насіння, варення, виноградний сік.
Аромат багатошаровий і дуже яскравий.
Чистота чаю переходить в ясність свідомості.
Відчуття затишку, гармонії, цілісності.
Рекомендована температура води для заварювання: 100 градусів.
Відгуки:
1. Taras Litvin: Цікаво, як китайці називають чаі. Ми пили цей чай, і я відчув його назву. Бодхісаттва Гуаньінь. "Гуаньінь" дослівно означає "та, що споглядає звук". Споглядаю звук чаю та інших живих істот.
Це одне з найкращих місць, щоб по-справжньому наблизитися до чаю. Вибір чаю варіюється від м’якого ейфоричного жасминового та весняного чаю до глибокого смаку підбадьорливого пуеру.
Мої улюблені тут Цзін Сі, Цзінь Цзюнь Мей, Жасмин. Спасибі за те, що ви є!