Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Цзінь Си (Золоті Нитки) - червоний чай з дерев віком від 300 до 500 років, врожай 2024 року.
Дяньхун - це назва червоних чаїв з провінції Юньнань. "Дянь" - назва Юньнані одним ієрогліфом, а "хун" китайською - "червоний" (чай).
Для Цзінь Си зібрані лише бруньки, завдяки чому в чаї більший вміст корисних мікроелементів у порівнянні з листовим.
Бруньки також дають дуже густий настій.
Аромат Цзінь Си нагадує конюшину, агруз, яблучний пиріг, бразильський горіх.
У смаку відчуваються нотки хліба і печених фруктів.
Цей червоний чай чудово врівноважує розум і тіло, наповнює силою, енергією та спокійною радістю.
Рекомендована температура води для заварювання: 90-95 градусів.
Користь дяньхунів для здоров'я:
Дяньхуни зі старих дерев мають більш яскравий оздоровчий ефект, ніж дяньхуни з кущів і молодих дерев.
Відгуки:
1. Iva Bezrukova: Аромат деревини та осіннього листя, ніби після дощу вдихаєш ліс із усіма грибочками та вологим мохом; смак терпкий, міцний та насичений, через годинку-півтори схожий на сушену траву, прогріту на сонці та добре змащену оліями кедру та ялівця; насичений післясмаком чи то ягід, чи плодів шипшини із яскравим присмаком марокканських спецій...
Таааак, це я все про чай, про червоний Цзинь Си дяньхун зі старих дерев Юньнань від ChaYun.
Про найближчу людину поряд, про муркаючих котів, про запах пряного сандалу, улюблену чабань та мелодійну музику, про теплу домівку та купу снігу навкруги, про повний місяць та нескінченну енергію...
Чай дуже смачний, душевний та навіть дійсно поетичний, хоча я б його більш до філософського віднесла.
2. Darya Lytvyn: Этот дяньхун способствует расслаблению, ощущению спокойствия и гармонии. Во время чаепития постепенно уходит напряжение, энергия более свободно течёт по телу, проясняется ум.
Рекомендуем остужать воду до 80-90 градусов, чтобы этот красный чай раскрылся во всей палитре вкуса, и чтоб не ушёл в горчинку. Также чай из почек очень насыщенный, поэтому необходимое количество заварки меньшее, чем для листового чая.
Це одне з найкращих місць, щоб по-справжньому наблизитися до чаю. Вибір чаю варіюється від м’якого ейфоричного жасминового та весняного чаю до глибокого смаку підбадьорливого пуеру.
Мої улюблені тут Цзін Сі, Цзінь Цзюнь Мей, Жасмин. Спасибі за те, що ви є!