Гао Шань Мі Лань Сян Фен Хуан Дань Цун - Одинокі кущі з гір Фенхуан з ароматом медової орхідеї. Високогірний улун з провінції Гуандун.
Пряний квітковий аромат, об'ємний смак з нотками цитрусу, довгий солодкий післясмак. Відчуття сонця в похмурий день.
Витримує багато заварювань і дає глибокий чайний стан.
Для заварювання цього чаю рекомендуємо остудити воду приблизно до 90 градусів. Незначне охолодження води допоможе розкритися усій палітрі смаку.
В Китаї прийнято заварювати даньцуни крутим кип'ятком і класти багато заварки. За рахунок цього досягається інтенсивність смаку і з'являється яскрава гірчинка, яку самі гуандунці люблять і цінують.
Ви можете поекспериментувати з температурою води і кількістю заварки та вирішити, який варіант вам подобається більше.
Привіт, Тарасе, вкотре дякую за чай! Зараз майже кожний день п'ємо ваш чай, коли проливом, коли просто заварюєм в чайничку. Дуже заряджає, та врівноважує.