"Гун Тін" в перекладі з китайської означає "Палацовий" або "Імператорський", і свідчить про високий вміст чайних бруньок, а також про якість, яка відповідає найстрогішим вимогам.
Для виготовлення цього млинця використано менхайську сировину 2013 року, вік дерев 100-150 років, бруньки, весняний збір.
У 2017 році на спецзамовлення китайського колекціонера розсипний шу пуер було запресовано в млинці вагою 357 грамів.
Завдяки цьому чай набув ще більшої глибини та об'єму.
Млинець достатньо сильно запресований, що дозволяє чаю розкриватися плавно і гармонійно.
Смак має горіхові нотки. Післясмак та аромат нагадує про кісточки персика і сухофрукти.
Настій густий, чистий, м'який.
Стан бадьорості, сили, натхнення.
Рекомендована температура води для заварювання: 100 градусів.
1. Eleni Demiridi: Гун Тин прессованный. Попробовали уже на месте и местной воде. Ох он мощный. Вот честно говоря как надо.
От пуэра мне это и нужно. Мощное сверхзвуковое "ЗДРрррАСЬТе! Вот вам Бодррррое Утро! Пользуйтесь во благо!" И восклицательные знаки.
А вот тонкости всякие это уже днем или вечером. От других чаев. Выслушивать да вникать. От пуэра же мне нужно ярчайшее цирковое выступление. Гун Тин понравился как артист)
2. Vera Teaveela: Пуэр Гун Тин меня удивил. Насколько по-разному заваривается каждый раз... до неузнаваемости разный, и в то же время, неизменно долгий, дарящий ровное рабочее состояние)))), сбалансированный вкус и чудный аромат. Но характер переменчивый))))
Привіт, Тарасе, вкотре дякую за чай! Зараз майже кожний день п'ємо ваш чай, коли проливом, коли просто заварюєм в чайничку. Дуже заряджає, та врівноважує.