Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Мао Фен Хун Ча - це різновид червоного чаю дяньхуна зі старих дерев Юньнані.
Дяньхун - це назва червоних чаїв провінції Юньнань. "Дянь" - назва Юньнані одним ієрогліфом, а "хун" китайською - "червоний" (чай).
"Мао Фен" перекладається як "Ворсисті Піки", а "Хун Ча" - це "червоний чай".
В ароматі, смаку і післясмаку відчувається легка приємна копченість.
В ароматі вгадуються чорнослив, лимон, волоський горіх.
В смаку - сухофрукти, арахіс, скоринка темного хліба.
Цей червоний чай додає сил, оптимізму та ясності.
Рекомендована температура води для заварювання: 90-95 градусів.
Користь дяньхунів для здоров'я:
Виводить токсини.
Заповільнює процеси старіння.
Сприяє травленню, покращує апетит.
Хороший сечогінний засіб.
Знімає набряки.
Має сильну антибактеріальну дію.
Якщо полоскати цим чаєм ротову порожнину, можна попередити карієс.
Знижує вміст цукру в крові.
Зміцнює серцево-судинну систему.
Зменшує ризик онкології. Не поступається в цьому зеленому чаю.
Зігріває та поповнює енергію Ян в холодну пору року, коли мало сонця.
Дяньхуни зі старих дерев мають більш яскравий оздоровчий ефект, ніж дяньхуни з кущів і молодих дерев.
Відгуки:
2. Євгеній Кізілов: Хорошие люди позаботились, чтобы мы пили вкуснейшие китайские чаи)
Спасибо! Однозначно рекомендую)
Привіт, Тарасе, вкотре дякую за чай! Зараз майже кожний день п'ємо ваш чай, коли проливом, коли просто заварюєм в чайничку. Дуже заряджає, та врівноважує.