Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Для заварювання чаю рекомендуємо остудити воду приблизно до 90 градусів.
Відгуки:
1. Olha Lumaro: Це один із улюблених улунів в моєму списку) надихає своїм квітково-динамічним ароматом, мотивує до активної дії своїм смаком. Ніжно-солодкий присмак опісля дає відчуття ситості.
2. ShaNel: Делікатний, ніжний збалансований аромат білого персику з прохолодою весняних квітів. А іслясмак затяжний, в якому м"яко проступає характерна нота легкого поколювання даньцунів.
3. Vera Teaveela: До сих пор ещё наслаждаюсь Вашими Дань Цунами. Классика, но как прекрасно! Я не люблю Дань Цуны одной прожарки. А Ваши просто загляденье. Эталонные чаи.
Це одне з найкращих місць, щоб по-справжньому наблизитися до чаю. Вибір чаю варіюється від м’якого ейфоричного жасминового та весняного чаю до глибокого смаку підбадьорливого пуеру.
Мої улюблені тут Цзін Сі, Цзінь Цзюнь Мей, Жасмин. Спасибі за те, що ви є!