Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Червоний чай Чжен Шань Сяо Чжун з заповідника Тунмугуань, провінція Юньнань. Урожай 2021 року.
Багатьом нашим покупцям добре знайомий Чжен Шань Сяо Чжун від майстра Шентана Су.
Ми вирішили внести приємне різноманіття в лінійку червоних чаїв і замовили у наших друзів з Уішань Чжен Шань Сяо Чжун із заповідної зони.
Це ті самі друзі, які вирощують і виготовляють наші Цзінь Цзюнь Мей, Да Хун Пао, Жоу Гуй та інші темні улуни.
Тунмугуань - найкраще місце для кущів
Чжен Шань Сяо Чжун, тому чай, зібраний саме в цьому заповіднику, дуже цінується в усьому Китаї та за його межами.
Чистий об'ємний смак з фруктами нотками. Квітковий аромат з відтінками випічки та сухофруктів.
Чжен Шань Сяо Чжун має гармонізуючий ефект. Вже після першої заварки внутрішня метушня затихає, інтенсивність думок зменшується, по тілу розливаються приємне тепло і спокій.
Цей червоний чай також наповнює бадьорістю і оптимізмом, тому будь-які справи після нього здаватимуться легшими і приємнішими.
Рекомендована температура води для заварювання: 90-95 градусів.
Користь для здоров'я:
1. Завдяки спільній дії теїну та ароматичних речовин, цей чай покращує циркуляцію крові в нирках, посилює клубочкову фільтрацію, розширює капіляри нирок, стримує реабсорбцію води в ниркових канальцях, чинить діуретичний ефект. Це сприяє виведенню з організму сечової кислоти, солей, шкідливих речовин, а також зменшенню набряків, спричинених серцевими захворюваннями і запальними процесами в нирках.
2. Має протизапальну та протимікробну дію. Міцним настоєм корисно обробляти рани, пролежні та уражені ділянки стоп при руброфітії.
3. Виводить токсини з організму.
4. Знімає втому, наповнює силою та бадьорістю. Покращує пам'ять, підвищує концентрацію уваги та швидкість мислення.
5. Покращує терморегуляцію організму. Нейтралізує вплив спекотної погоди, втамовує спрагу.
6. Заповільнює процеси старіння, виводить вільні радикали з організму.
7. Живить, зігріває, захищає шлунок. Сприяє травленню.
8. Зменшує ризик онкології. Не поступається в цьому зеленому чаю.
9. Розширює кровоносні судини, зміцнює серцево-судинну систему.
10. Знижує вміст цукру і жирних кислот в крові.
Привіт, Тарасе, вкотре дякую за чай! Зараз майже кожний день п'ємо ваш чай, коли проливом, коли просто заварюєм в чайничку. Дуже заряджає, та врівноважує.