Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
"Шлях чаю" - одна з перших на пострадянському просторі книг про китайську чайну традицію, В багатьох чайних клубах ця книга була настільною, всі ведучі чайних церемоній мали знати все, що в ній написано.
Автор книги - Броніслав Виногродський - розповідає про історію розповсюдження чаю в Китаї та за його межами. Ви дізнаєтеся про класифікацію чаю, які вода, вогонь, посуд потрібні для заварювання.
Ви дізнаєтеся, як правильно вибирати і зберігати чай, та як правильно його готувати. Наприкінці у додатках є карта чайних районів Китаю, короткий словник термінів, періодизація історії Китаю.
Книга має 103 сторінки, мова російська.
Привіт, Тарасе, вкотре дякую за чай! Зараз майже кожний день п'ємо ваш чай, коли проливом, коли просто заварюєм в чайничку. Дуже заряджає, та врівноважує.