Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Білий розсипний чай Бай Му Дань (Білий Піон), особисто відібраний Майстром Шентаном Су. Врожай 2024 року.
Рекомендація доктора Су - найвища похвала.
Довгограюча палітра медово-квіткового смаку і післясмаку. Аромат з нотками польових трав.
Світло-прозорий настій.
Зцілюючий ефект, профілактика респіраторних захворювань, підвищення імунітету.
Чай дарує стан наповнення і рівноваги.
Рекомендована температура води для заварювання: 90 градусів.
Відгуки:
1. Alexander Shchukin: В нём запах ноябрьского утра в горах...Во вкусе спряталась лесная земляника и если угадать с температурой, тогда этот чай в своей нежности превзойдёт вкус талого снега, в котором ведущий лейтмотив акцентируется мягчайшей фирменной кислинкой.
Его можно было бы включить в каталоги для сибаритствующих гурманов, но их пока что никто не догадался выпустить
2. Ninel: Бай Му Дань от Шентана Су хорош. Листья, аромат и послевкусие.
3. Євгеній Кізілов: Хорошие люди позаботились, чтобы мы пили вкуснейшие китайские чаи) Спасибо! Однозначно рекомендую)
4. Darya Lytvyn: Белый чай бай му дань 2020 года из новой поставки. Нежный вкус с нотками луговых трав, малины и лёгкой кислинкой, которая моментально переходит в сладкое послевкусие. В аромате, кроме общих ноток со вкусом, ещё чувствуется ягодное варенье.
Этот белый чай мягко снимает напряжение, придаёт телу лёгкость, и вместе с тем наполняняет его энергией. Хорошее настроение и уравновешенное состояние гарантированы!
5. Taras Litvin: Сьогодні заварений білий чай Баймудань (зараз п'ємо) нагадує мені ягоди, ківі та навіть манго.
6. Maryna Semenyuk: Тарасе, привіт! Я отримала чай і вже насолоджуюсь білим! Який же він кльовий! Нажаль не маю тут посуду для церимонії, але навіть заварений звичайним способом він дає просто неймовірний стан! Дуже дякую тобі і Олі.
7. Ольга: Ще третій раз намагаюся написати про чай!))) Перше заварювання - не зовсім відчула повноту смаку, але він розкрився з другого! Зараз третє заварювання, додалися солодкі нотки) І дуже смачнючий холодний)) Хоча я взагалі холодний чай не п'ю. Так що насолоджуємося з Дашкою)))
Це одне з найкращих місць, щоб по-справжньому наблизитися до чаю. Вибір чаю варіюється від м’якого ейфоричного жасминового та весняного чаю до глибокого смаку підбадьорливого пуеру.
Мої улюблені тут Цзін Сі, Цзінь Цзюнь Мей, Жасмин. Спасибі за те, що ви є!