Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Дун Тін Бі Ло Чунь - смарагдові спіралі весни з озера Дунтін, провінція Цзянсу, весна 2024 року.
Як же приємно в спеку випити свіжого зеленого чаю!
Дун Тін Бі Ло Чунь: в ароматі та смаку відчуваються яскраві нотки гарбузового насіння.
В ароматі також - щойно скошене сіно, абрикос, лісовий горіх.
В смаку - малина, авокадо, скоринка білого хліба, тертий мак.
Цей чай звучить як весняний струмок.
Він п'янкий, але разом з тим прозорий і освіжаючий.
Як для зеленого чаю витримує дуже багато заварювань.
Рекомендована температура води для заварювання: 80 градусів.
Білочунь - дуже ніжний чай. Кип'яток може зруйнувати корисні речовини, що містяться в чайних листях. Рекомендуємо остудити воду до 80 градусів і потім покласти в неї чай.
Білочунь можна заварювати в чайничку, гайвані, скляному посуді, великій чашці.
1. Світлана Маскаленко: "Било Чунь .Чай весны этого года. Сама нежность и сила , как весенние первые цветы. Поток чистой воды смывает ночные тревоги , наполняет свежестью.
2. Людмила М.: Доброго ранку! Чай вже скуштувала, дуже сподобався. Дякую!!!!
Привіт, Тарасе, вкотре дякую за чай! Зараз майже кожний день п'ємо ваш чай, коли проливом, коли просто заварюєм в чайничку. Дуже заряджає, та врівноважує.