Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Дун Тін Бі Ло Чунь - смарагдові спіралі весни з озера Дунтін, провінція Цзянсу, весна 2024 року.
Як же приємно в спеку випити свіжого зеленого чаю!
Дун Тін Бі Ло Чунь: в ароматі та смаку відчуваються яскраві нотки гарбузового насіння.
В ароматі також - щойно скошене сіно, абрикос, лісовий горіх.
В смаку - малина, авокадо, скоринка білого хліба, тертий мак.
Цей чай звучить як весняний струмок.
Він п'янкий, але разом з тим прозорий і освіжаючий.
Як для зеленого чаю витримує дуже багато заварювань.
Рекомендована температура води для заварювання: 80 градусів.
Білочунь - дуже ніжний чай. Кип'яток може зруйнувати корисні речовини, що містяться в чайних листях. Рекомендуємо остудити воду до 80 градусів і потім покласти в неї чай.
Білочунь можна заварювати в чайничку, гайвані, скляному посуді, великій чашці.
1. Світлана Маскаленко: "Било Чунь .Чай весны этого года. Сама нежность и сила , как весенние первые цветы. Поток чистой воды смывает ночные тревоги , наполняет свежестью.
2. Людмила М.: Доброго ранку! Чай вже скуштувала, дуже сподобався. Дякую!!!!
Це одне з найкращих місць, щоб по-справжньому наблизитися до чаю. Вибір чаю варіюється від м’якого ейфоричного жасминового та весняного чаю до глибокого смаку підбадьорливого пуеру.
Мої улюблені тут Цзін Сі, Цзінь Цзюнь Мей, Жасмин. Спасибі за те, що ви є!