Пуер, улун, червоний чай, білий, зелений, жасминовий, чорний, квітковий
Мао Фен Хун Ча - це різновид червоного чаю дяньхуна зі старих дерев Юньнані.
Дяньхун - це назва червоних чаїв провінції Юньнань. "Дянь" - назва Юньнані одним ієрогліфом, а "хун" китайською - "червоний" (чай).
"Мао Фен" перекладається як "Ворсисті Піки", а "Хун Ча" - це "червоний чай".
В ароматі, смаку і післясмаку відчувається легка приємна копченість.
В ароматі вгадуються чорнослив, лимон, волоський горіх.
В смаку - сухофрукти, арахіс, скоринка темного хліба.
Цей червоний чай додає сил, оптимізму та ясності.
Рекомендована температура води для заварювання: 90-95 градусів.
Користь дяньхунів для здоров'я:
Виводить токсини.
Заповільнює процеси старіння.
Сприяє травленню, покращує апетит.
Хороший сечогінний засіб.
Знімає набряки.
Має сильну антибактеріальну дію.
Якщо полоскати цим чаєм ротову порожнину, можна попередити карієс.
Знижує вміст цукру в крові.
Зміцнює серцево-судинну систему.
Зменшує ризик онкології. Не поступається в цьому зеленому чаю.
Зігріває та поповнює енергію Ян в холодну пору року, коли мало сонця.
Дяньхуни зі старих дерев мають більш яскравий оздоровчий ефект, ніж дяньхуни з кущів і молодих дерев.
Відгуки:
2. Євгеній Кізілов: Хорошие люди позаботились, чтобы мы пили вкуснейшие китайские чаи)
Спасибо! Однозначно рекомендую)
Це одне з найкращих місць, щоб по-справжньому наблизитися до чаю. Вибір чаю варіюється від м’якого ейфоричного жасминового та весняного чаю до глибокого смаку підбадьорливого пуеру.
Мої улюблені тут Цзін Сі, Цзінь Цзюнь Мей, Жасмин. Спасибі за те, що ви є!